Solicitare second opinion

Second opinion RMN sau CT

Second opinion imagistică este un serviciu oferit persoanelor care doresc un al doilea raport medical scris, rapid și detaliat, bazat pe examinarea CT sau RMN deja efectuată. In josul acestei pagini veți găsi instrucțiuni despre cum puteți solicita second opinion RMN sau CT la Dr Cezar Bețianu precum si informatii despre modalitatea de plata. 

Serviciul premium de expertiză în imagistică medicală pentru reevaluarea investigațiilor RMN sau CT

Second opinion RMN de la un radiolog cu experiență. Cu doar câțiva pași, puteți beneficia de second opinion RMN rapid și ușor.

 • Dr Cezar Bețianu va analiza imaginile și va emite un raport de second opinion RMN detaliat, informativ și definitiv dacă este posibil, cu constatările adecvate.
 • Va compara imaginile trimise pentru second opinion RMN cu examenele radiologice anterioare si va face recomandări dacă este cazul. 

Second opinion CT este investiție in sănătatea ta! Indiferent de afecțiunea avută second opinion CT poate oferi o altă perspectivă.

Indiferent de motivul pentru care vi s-a recomandat examinarea imagistică, second opinion CT va poate asigura de cel mai corect diagnostic si tratament posibil.

Second opinion CT poate fi incredibil de util. Vă poate oferi o reasigurare, dar si un diagnostic alternativ sau claritate asupra anumitor probleme.

Second opinion

Solicitare second opinion imagistica

Pentru a obține second opinion imagistică de la doctorul Cezar Bețianu primul pas este trimiterea conținutul CD-ului primit după efectuarea RMN/CT urmarind pasii din materialul video de mai jos. 

Atenție! Sunt necesare toate fișierele incluse in CD-ul pe care l-ați primit. Vă rugăm să nu trimiteți cateva fotografii ale filmelor RMN-ului/CT-ului deoarece nu sunt relevante. 

Instrucțiuni pentru second opinion imagistică. Vă rugam să citiți cu atenție!

Folosind serviciul second opinion imagistica ne puteți trimite investigațiile imagistice prin Medicai. Pentru a putea să vă ajutăm cu o a doua opinie medicala, vă rugăm să ne transmiteți toate informațiile necesare, după cum urmează:

Trimiteți 

 • Trimiteți investigația imagistica RMN sau CT completa; 
 • Nu uitați să precizați numele pacientului și datele de contact;
 • Asigurați-vă că imaginile sunt încarcate corect urmand pasii de mai jos:

 Folosiți serviciul Medicai pentru a incărca investigatia. 

Efectuarea plății

 • Contactați-ne prin email pentru a obține datele bancare pentru a efectua plata;
 • Adresa de email este dr.cezarbetianu@gmail.com 

Trimite investigația imagistică pentru second opinion RMN sau CT

Medicai

Pas 1

Trimiteți solicitarea conform instrucțiunilor din tutorialul video

<tutorial video> 

*vă recomandăm crearea unui cont gratuit în platforma Medicai. 

Pas 2

Echipa domnului Dr. Cezar Bețianu va analiza solicitarea, iar de îndată ce aceasta este acceptată, veți primi un link de plată cu suma aleasă în funcție de gradul de urgență. 

Pas 3

Plata poate fi efectuată rapid, prin accesarea linkului și adăugarea detaliilor de pe card, iar echipa medicală va primi instant o confirmare după ce aceasta este efectuată.

Pas 4

Alegeți să vă creați un cont gratuit de pacient în platforma Medicai, pentru a fi notificat instantaneu, imediat ce echipa domnului Dr. Cezar Bețianu vă trimite un mesaj sau medicul încarcă interpretarea. Acesta poate fi creat imediat după ce încarcați CT-ul sau RMN-ul conform instrucțiunilor video de mai sus. 

În funcție de solicitarea aleasă, veți primi interpretarea CT sau RMN în termenul stabilit.Întrebări și răspunsuri

 • Trebuie neapărat să trimit așa dosarul meu, nu pot sa trimit pe wetransfer sau să vin cu el direct? 

Da, Medicai este o platforma pusă la dispoziție pentru încărcarea dosarului electronic, rapid, indiferent de dimensiunea acestuia. În plus, este o cale sigură prin care toate datele transmise de dvs. ajung direct  la noi, iar medicii clinicii pot vizualiza direct tot ceea ce trimiteți, fără descărcare, fără timpi pierduți pentru adunat documente de pe alte instrumente: mail, telefon etc. 

 • Trebuie neapărat să-mi creez cont de pacient? Nu se poate altfel?

Nu, nu este nevoie neapărat sa va creați cont în Medicai, însă vă recomandăm să o faceți. Astfel, veți avea acces la dosarul încărcat de dvs și la rezultatul analizei imaginilor. Veți putea, totodată, să comunicați prin scris, în cadrul dosarului dvs. Totodată, aveți un spațiu nelimitat în care să vă țineți toate analizele și investigațiile făcute vreodată, în orice spital/clinica sau cabinet. 

 • Nu am adresă de e-mail. Cum procedam?

Puteți să ne oferiți o altă adresă de e-mail, a unei rude, aparținător, care să vă poată și ajuta, eventual mai apoi cu încărcarea și transmiterea fișierelor către domnul Dr. Cezar Bețianu.

 • Nu știu dacă o sa mă descurc. Nu sunt foarte tehnic/ă. 

Pe site – secțiune “Trimite dosar electronic” aveți instrucțiuni de utilizare și tutorial video care vă arată pașii ce trebuie parcurși pentru transmiterea dosarului prin platforma Medicai. Dacă totuși, întâmpinați probleme sau aveți întrebări legate de proces, le puteți scrie direct în chat celor de la Medicai pentru suport.  

 • Când primesc interpretarea CT sau RMN?

Doctorul Cezar Bețianu primește un număr foarte mare de solicitări, iar pentru o prioritizare eficientă este necesar să specificați tipul de solicitare:

 • Urgentă: timp de răspuns până în 48h de la efectuarea plății
 • Standard: timp de răspuns 5-10 zile lucrătoare de la efectuarea plății

 

Beneficii cont Gratuit Medicai

 • Contul de pacient nu are nicio limită de stocare, nicio limitare referitoarea la tipul de fişiere încărcate în arhivă.
 • De îndată ce domnul Dr. Cezar Bețianu încărca interpretarea, aveți acces la aceasta direct în dosarul dumneavoastră digital.
 • Puteți comunica rapid cu echipa medicală, vă poate oferi informații sau recomandări, fără a pierde timp și bani pe drumuri inutile pentru aducerea dosarului sau ridicarea rezultatului. 

Despre Medicai

La Medicai, securitatea datelor utilizatorilor este prioritatea noastră. Folosind cloud-ul, punem la dispoziţie o infrastructură robustă prin care ne asigurăm că datele dumneavoastră pot fi întotdeauna accesate în siguranță. Oferim utilizatorilor noștri acces de oriunde la aceste din contul lor personal, precum și actualizări automate ale platformei, monitorizare și asistență. 

Facilităm, totodată, o comunicare medic-pacient conformă cu HIPAA și GDPR, astfel încât puteți trimite cu ușurință mesaje prin chat direct către echipa Dr. Cezar Bețianu.  EMAIL

dr.cezarbetianu@gmail.com