Second Opinion

Second opinion pentru nevoile tale

Termenul de second opinion reprezintă o a doua opinie medicală, ce il ajută pe pacient sa obțină o perspectivă mai amplă asupra problemei sale și să aibă mai multă încredere în diagnosticul primit.

O a doua opinie poate schimba diagnosticul inițial sau îl poate completa, dar acest lucru nu este obligatoriu; de multe ori a doua opinie va confirma diagnosticul pe care l-ati primit anterior.

A doua opinie medicala

Pentru că sănătatea este cel mai de preț dar al omului

Trimite investigația imagistică pentru a doua opinie medicală

Motive pentru second opinion

Confirmarea diagnosticului înainte de începerea unui tratament

Vreți să fiți sigur(ă) că aveți diagnosticul corect și că sunteți pe drumul cel bun înaintea începerii unui tratament sau efectuării unei intervenții chirurgicale. 

Ați primit o interpretare neclară

Ați primit un răspuns ambiguu la examinarea anterioară care nu răspunde problemei dumneavoastră sau care nu vă ajută să luați o decizie cu ce aveți de făcut mai departe. Voi încerca să ofer răspunsuri țintite problemelor dumneavoastră 

Aveți simptome complexe

Vreți să vă asigurați că aveți un diagnostic corect în funcție de simptomele pe care le prezentați. 

Simptomele persistă

Deși ați primit un diagnostic și doctorul dvs. spune că totul este în regulă, simptomele dvs. nu au dispărut. Printr-o a doua opinie ați putea descoperi adevărata problemă.

Raport întârziat și aveți nevoie de un răspuns rapid

Problema dumneavoastră poate să fie serioasă, dar au trecut săptămâni fără să primiți răspunsuri. Veți primi interpretarea examinării imagistice în cel mult o săptămână.

Liniște sufletească

Ingrijorarea pentru starea dvs. de sănătate nu ar trebui să vă țină noaptea treaz(ă). O a doua opinie ar trebui să vă readucă liniștea.

EMAIL

dr.cezarbetianu@gmail.com